IKG erbjuder kvalificerade ingenjörstjänster inom en bredd av teknikområden som mekanik, inbyggda system, el/automation och elkraft för produktutvecklande företag. Uppdragstjänster kan vara inom ledning, utveckling, orderkonstruktion och produktvård och utförs av våra konsulter på plats i kunds organisation.

Vi utför kvalificerade tjänster inom våra teknikområden

Mekanik

Våra maskiningenjörer utför mekanikuppdrag inom olika utvecklings- och leveransprojekt. Våra ingenjörers erfarenhet, motivation och innovationskraft bidrar till att få fram de bästa tekniska lösningarna. IKG erbjuder en stor spännvidd av tjänster, allt från maskin- och verktygskonstruktion till uppgifter inom projektledning, systemansvar och produktionsteknik.

Inbyggda System

IKG tillhandahåller kompetenser för inbyggda system med ingenjörer inom mjuk- och hårdvaruutveckling, elektronikkonstruktion samt systemlösningar. Vårt uppdrag är att bidra med lösningar som förbättrar funktionaliteten och ökar användarvänligheten hos våra kunders produkter, system eller tjänster.

El/Automation

IKG utför uppdrag inom olika utvecklings- och leveransprojekt hos våra kunder. Utveckling, automation och konstruktion av elsystem är i fokus men vi utför även uppdrag inom idrifttagning, kvalitet och projektledning. IKG har lång erfarenhet av olika automationsmiljöer samt erfarenhet att anpassa olika typer av system för skydd och kontroll.

Elkraft

IKGs breda kompetens inom elkraft gör det möjligt för oss att ta oss an alla typer av uppdrag inom leveransprojekt samt utveckling av elkraftskomponenter. Våra konsulter har gedigen erfarenhet av elektromekaniskkonstruktion, elkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, projektledning samt systemintegration.


Långsiktig utvecklingspartner för produktutvecklande företag

Besök oss på sociala medier

     
Följ oss på Facebook Följ oss på LinkedIn