Om IKG Group

Erfarenhet kombinerat med innovation

IKG är ett renodlat teknikkonsultföretag som jobbar mot produktutvecklande företag. Vi utför ingenjörstjänster inom olika teknikområden som till exempel mjukvaruutveckling, mekanikkonstruktion, IT-system, elkonstruktion och elkraft.
 
Alla uppdrag som vi tar oss an utför vi på plats hos kunden under hela den period som konsultuppdraget gäller. Vi är alltid noggranna med att det finns en tät och nära kontakt både mellan IKG och dig som kund men också mellan oss och våra konsulter som befinner sig ute på uppdrag.

För tekniken framåt

År 2020 firade IKG 30-årsjubileum och vi är väldigt stolta över den långa och värdefulla erfarenhet som vi har samlat på oss genom åren sedan starten 1990. Nu vill vi ta oss an framtiden som ett alert och piggt företag vars kompetenta konsulter utvecklar moderna tekniklösningar tillsammans med dig som kund.
 
Vi lägger stor vikt vid att IKG ska kunna erbjuda mer traditionella tjänster som mekanikkonstruktion, men också ligga i teknisk digital framkant där vi kan utföra uppdrag som gäller utformande av appar eller liknande mjukvaruutveckling.
 
Oavsett vilket sorts uppdrag du behöver hjälp med inom våra teknikområden garanteras du en kompetent ingenjör med ett stort driv att utveckla ditt företag.
IKG Group AB
Org.nr: 556548-2071
Säte: Västerås