Tack, vad spännande!

Ditt meddelande har blivit levererat, vi kommer att gå igenom ditt ärende så snabbt som möjligt. 

Medans du väntar rekommenderar vi att du kollar på våra tjänster, referenser eller kanske läser lite om oss.

Teknikområden

IKG erbjuder kvalificerade ingenjörstjänster inom en bredd av teknikområden
​​​​​​​för produktutvecklande företag.
Vi erbjuder projektledning inom ledning, utveckling, orderkonstruktion och produktvård, vilket utförs av våra konsulter på plats i din organisation.

Våra kunder är produktutvecklande företag inom flera olika branscher som satsar på ständig utveckling för att fortsätta vara konkurrenskraftiga och därmed nå långsiktig framgång. En god kännedom om varje kunds verksamhet och dess utvecklingsbehov gör det möjligt för oss att leverera rätt kompetens i rätt tid för varje kundprojekt.

Mekanik

Våra mekanikingenjörer arbetar med produktutveckling inom olika utvecklings- och leveransprojekt. Vi hjälper våra kunder i samtliga utvecklingsfaser från koncept till färdig produkt och produktionssättning. Våra ingenjörers erfarenhet, motivation, kompetens och innovationskraft bidrar till att få fram de bästa tekniska lösningarna. Vi erbjuder ett stort spann av tjänster inom design, formbestämning, konstruktion och produktionsteknik samt projektledning.

Inbyggda system/IT

IKG tillhandahåller tjänster och kompetens inom inbyggda system som ser till att kunden ligger i teknikens framkant. Våra konsulter inom mjuk- och hårdvaruutveckling arbetar inom alla utvecklingsområden, såsom elektronikkonstruktion, programmering, systemlösningar, testsystem, kravhantering och uppdragshantering. Alltid med hjälp av agila arbetsmetoder. Vårt uppdrag är att följa dagens intensiva teknikutveckling och att bidra med lösningar som förbättrar funktionaliteten och ökar användarvänligheten hos våra kunders produkter, system eller tjänster.

Elkraft

Vår breda kompetens inom elkraft gör det möjligt för oss att ta oss an alla typer av uppdrag inom leveransprojekt samt utveckling av elkraftskomponenter. Vi jobbar med världsledande leverantörer vilket gör att våra konsulter har gedigen erfarenhet av elkraftkonstruktion, anläggningskonstruktion, elektromekaniskkonstruktion, systemintegration samt projektledning.

El/Automation

Vi utför el- och automationsuppdrag inom olika utvecklings- och leveransprojekt. våra kunder finns inom flertalet olika branscher vilket gör att vi har lång erfarenhet av olika automationsmiljöer samt att anpassa olika typer av system för skydd och kontroll. Utveckling och konstruktion av automation- samt elsystem är i fokus men vi utför även uppdrag inom drifttagning, kvalitet och projektledning.