Arbetsgivarlöfte och förmåner

Att du som anställd på IKG ska känna dig hörd och uppskattad i din yrkesroll är något som vi lägger stor vikt vid.
​​​​​​​Det är viktigt för oss som arbetsgivare att erbjuda bra förmåner, rätt lön, kollektivavtal och att du känner samhörighet och stöd från din närmaste chef.

Vi ordnar regelbundet träffar och aktiviteter av olika slag inom företaget för att ge möjlighet att byta erfarenheter, bygga gemenskap och skapa en familjär känsla. Det kan vara After Work, beachvolley, gemensamma luncher/frukost, studiebesök eller att träna inför olika lopp och tävlingar. Vid tävlingar som t.e.x. Blodomloppet eller Vansbrosimmet står företaget för deltagaravgift för alla som vill delta.
 
Att skapa rätt förutsättningar så att du som medarbetare ska må bra hos oss är högsta prioritet. Vi erbjuder att generöst friskvårdsbidrag till alla anställda och jobbar kontinuerligt med friskvård och hälsa.  

Tekniska utmaningar i digitaliseringen

Som konsulterande ingenjör hos IKG får du jobba i utvecklande och utmanande miljöer där du utformar tekniska lösningar för kunders räkning. Den generella tekniska utmaningen vi står inför just nu är att gå från att ha största delen av vår kompetens och fokus inom mekanikkonstruktion, till att fokusera mer mot IT och mjukvara, där digitaliseringen har förändrat marknaden markant, speciellt det senaste årtiondet. 

De uppdrag du får kan pågå under olika långa perioder men alltid med tillräcklig tid så att du har utrymme att göra ett riktigt högkvalitativt arbete. 

Förmåner

  • Aktiviteter
  • Jobbtelefon
  • Förskottssemester
  • Företagshälsovård
  • Friskvårdsbidrag

Kollektivavtal genom Unionen och Sveriges Ingenjörer

  • Tjänstepension ITP
  • Försäkring
  • Sjukersättning
  • Föräldraledighetstillägg

Att arbeta på IKG

IKG vill vara ett innovativt företag som är attraktivt för dig som arbetssökande ingenjör. Vår vision är att alla våra konsulter ska ha uppdrag som passar varje individ där det finns ett stort utrymme att utveckla smarta och hållbara tekniska lösningar.
Om du är intresserad att jobba som konsult hos oss får du gärna skicka in en spontanansökan med ditt cv och personliga brev. Vi anställer utifrån hur bra du passar in i vår tydliga värdegrund och företagskultur, vilket innebär att vi gärna anställer en konsult innan vi har ett faktiskt uppdrag. Sedan hittar vi ett uppdrag efter dina kompetenser hos en av våra kunder.